Vem är jag?

img_4502

JAG! Arbetar som Pedagogista mot tre förskolor i Floda. Lever och jobbar i Sverige men har halva hjärtat kvar i Kenya, mina barns födelseland. Jag älskar att skriva. Jag dokumenterar, reflekterar och provocerar kring allt jag får vara med om tillsammans med barnen runt omkring mig. Jag brinner för barnens rättigheter i världen, för pedagogers möjligheter till ett roligt och livsviktigt arbete och för alla kompetenta barns rätt att utvecklas.

Jag har gett ut två böcker som jag tycker att världen saknade och förhoppningsvis kommer det att bli fler. Jag trivs också i rollen som föreläsare, då jag får möjlighet att dela med mig av mina erfarenheter, samt möta människor som kan få mig att utvecklas och förflytta mina tankar.

2016-2017 fördjupade jag mig inom Reggio Emilias syn på ”det rika barnet” och det social konstruktionistiska perspektivet på barns lärande, då jag läste pedagogista-utbildningen vid Göterborgs universitet. Litteratur och reflektioner med kloka medkursare väckte nya tankar samtidigt som gamla förstärkes och bekräftades. Som Pedagogista har jag nu möjlighet att praktisera dessa teorier i verksamheten tillsammans med barn och kollegor på förskolorna.

Jag har föreläst på SETT två gånger om

  • BRIC och samarbetet med Italien och England, där vi under ett flera år långt projekt i förskolan, låtit barnen ta mer och mer plats i samhället.

Om BRIC och hur barn tar plats i samhället

Följ mig gärna på instagram:

@pedagogista_berghult

@tredje_rummet

läs om min roll som Pedagogista

Tveka inte att kontakta mig om du blir nyfiken på att veta mer. Maila mig på

linda.mjolner@lerum.se eller kontakta mig genom formuläret nedan:

Annons